Hey daar! Ben jij die gedreven sales medewerker die we zoeken voor ons salesteam? Bij Numafa geloven we in de kracht van persoonlijke groei en ontwikkeling. We zijn een toonaangevend bedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren van op maat gemaakte oplossingen in de industriële reinigings- en handlingsystemen. Numafa ontwikkelt, fabriceert en verkoopt machines voor zowel de food als de non-food industrieën en verleent daarnaast de volledige service. We zijn een hecht team dat gedreven wordt door innovatie, teamwork en het verleggen van grenzen.

Functieomschrijving:

Als Lay-out Engineer bij Numafa speel je een cruciale rol in het ontwerpen en optimaliseren van technische lay-outs voor onze klanten in zowel 2D als 3D. Je zorgt ervoor dat onze producten naadloos worden geïntegreerd in bestaande systemen en de beoogde functionaliteit bieden. Je werkt nauw samen met ons ervaren sales support team en krijgt de kans om je (technische) vaardigheden verder te ontwikkelen.

Maar dat is nog niet alles. Bij Numafa geloven we in jouw potentieel en willen we je helpen om je carrière verder vorm te geven. We bieden je de mogelijkheid om stap voor stap door te groeien naar de rol van Sales Engineer.

Je zult de kans krijgen om je vaardigheden verder te ontwikkelen, van het opzetten van een bibliotheek van de standaard machines, het calculeren van machines en projecten, het maken van offertes en projectvoorstellen tot en met het opbouwen van relaties met klanten en het presenteren van onze producten en oplossingen.

Groeimogelijkheden

Bij Numafa zijn we toegewijd aan jouw groei en ontwikkeling. We bieden uitgebreide begeleiding om je te helpen bij je overgang van Lay-out Engineer naar Sales Engineer. Je krijgt de kans om mee te lopen met ervaren salesprofessionals en de nodige ondersteuning te ontvangen om succesvol te zijn in je nieuwe rol.

Wij bieden:

 • Marktconform salaris, range €2300,- tot € 3200,- bruto per maand;
 • 25 Vakantiedagen en 13 ATV-dagen;
 • 8% vakantiegeld;
 • Deelname aan pensioenfonds PMT;
 • Een dynamische werkomgeving waarin je de vrijheid krijgt om je ideeën te delen en initiatief te nemen.
 • Een uitgebreid trainingsprogramma om je te ondersteunen bij je ontwikkeling naar een Sales Engineer.
 • De mogelijkheid om betrokken te zijn bij uitdagende projecten en de nieuwste technologieën.

Numafa als werkgever

Numafa Cleaning & Automation is de wereldwijde pionier op het gebied van industriële reinigings- en handlingssystemen. Bij Numafa ontwikkelen, produceren en verkopen we geavanceerde machines voor zowel de voedingsmiddelen- als de non-foodindustrie. We bieden ook uitgebreide serviceondersteuning. Daarnaast fabriceren we systemen voor palletiseren, stapelen, ontstapelen, vouwen, opslag en transport. Ons hoofdkantoor is gevestigd in de buurt van Rotterdam, in Heinenoord, en we hebben een wereldwijd netwerk van agenten. Numafa Cleaning & Automation is een belangrijk onderdeel van de WCA Group, samen met Numafa USA, Numafa Italia en Numafa Nederland.

Onze orderportefeuille zit boordevol spannende kansen, maar om verder te groeien, hebben we jou nodig!

Wij vragen:

 • Een afgeronde opleiding op minimaal MBO-niveau, bij voorkeur in een technische richting.
 • Ervaring met 3D tekenpakket (Solidworks is een pré).
 • Ervaring als Lay-out Engineer of vergelijkbare technische functie is een pré.
 • Sterke analytische vaardigheden en het vermogen om complexe problemen op te lossen.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels en het vermogen om relaties op te bouwen met klanten.
 • Een gedreven en proactieve houding.
 • Bereidheid om te leren en jezelf voortdurend uit te dagen

Belangstelling?

Dan zien we je reactie graag tegemoet!

Voor meer informatie over de baan of de procedure kun je contact met ons opnemen.

HR: Marijn de Pee – van Wel

0186-650850

Email: pz@numafa.com

https://www.linkedin.com/in/marijndepee/

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.